Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nalini Singh

Angyalvér: Angyali vadász 1

http://data.hu/get/3078053/Nalini.Singh.Angyali.Vadasz.Angyalver-Konyvrajongok.pdf.html

A vámpírvadász Elena Deveraux tudja, hogy ő a legjobb a szakmában - abban viszont már egyáltalán nem biztos, ez elég is lesz ahhoz, hogy túlélje legújabb megbízatását. Megbízója, a világot irányító arkangyalok egyike, Raphael fenyegetően vonzó, de az évezredes hatalom kegyetlenné tette. Elena tehát nem hibázhat, ha kedves az élete - még akkor sem, ha lehetetlen feladatot kell megoldania.
Még ha a vadászatot meg is ússza ép bőrrel, lehet, hogy az arkangyal csábító hatalmának nem tud ellenállni. Márpedig ha az angyalok játszani kezdenek, gyakran megtörik halandó játékszereiket… 

Angyalcsók: Angyali vadász 2

http://data.hu/get/3478882/singh_nalini_angyali_vadasz_02_angyalcsok_hu_nncl8769-da4v1.doc

 

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott - de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson.
Pedig éppen ideje nincs. Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a számára, Elena vadász képességeire pedig egy rejtélyes gyilkosságsorozat felderítéséhez is szükség lenne. A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt - lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de akár halálos is lehet. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.